Monday, 16 September 2013

16 September 2013

Cemara , 8:35 pagi , Isnin
 
 
Assalammualaikum habibi semua .
isenin ampa semua cuti kan ? oh oh oh ~~
Salam Hari Malaysia everyone !!!! sambil terloncat-locat kat balkoni ~
 
 
Weekend ni , aku dan abang banyak plan tapi , kereta ni buat hal sungguh . ada jer nak protes , tak bagi jejalan . So , aku pun date lah dengan kawan baik aku Isha Sharuu di sekitar di KLCC Suria semalam which is Sunday !
Ada show motor berkuasa tinggi wey , badly , aku terlupa nak ambil gambar aku lalu cegitu jer . huahua
 
Rancangannya bukan jejalan tapi sambil tu buat final report intern , aduyaii , lagi beberapa minggu ja nih , tak taw lah , presentation pun tak buat lagi , report untuk PNB pun tak buat lagi . adusss ~~
okay , cukup rungut sana sini .
 
 
Alang-alang , di KLCC , aku dan Isha berlagak anak mak datuk datin , masuk kedai famos emez sesuka hati , speaking omputih saiz ni ada ke tak ? warna ni ada ke tak ? lastly , '' It's okay , thank you '' dan pergi begitu sahaja . memang terbaik sangat . frust gila aku rasa salesman dan salesgirl tu . kami ni layak  shopping kat pasar malam ja . huahua~
 
 
  Haaaaa !!! kasut terlekat , tak boleh tanggal , dia suruh belilah tu . at Vincci !
 

 
''adik , apa kata kita culik buah durian ni ? ''
sudah biasa diorang kat kampus dan temasuk isha panggil aku adik , sebab aku kecik okay everyone , get it ? :3

 
Seyes ka ni , hang nak makan benda ni ? cokelat durian , kami rasa pulut durian sedap lagi paa ...  :3

 
Donut tu!!!!!!! Awat aku rasa macam selimut yang aku pakai macam sama kaler dengan dinding kedai donut nih ??? musykil musykil ~~
 
Lepas jejalan , singgah KFC . Rancang nak pi Mcd , tapi disebabkan ada berita pasal tidak halal semuanya , haaa .KFC saja gamaknya , sambil sembang pasal percintaan lah , isha jer cerita aku gelak-gelak jer dengar , tak ada kisah cinta pun , kisah kawan dan musuh , macam-macamlah .
 


 
 
muka kenyang pelahap 4 ketul ayam . uhuiihhh ~~
Pastu isha tarik-tarik amek gambar , aku ni payah sikit kalau nak bergambar , kalau ya aku selalu tutup muka , pemalu gamaknya ~~~~ ceiiihhh ~~
tapi kalau dah bergambar , muka macam-macam style aku buat sampai semua pakat meluat .. huahua...
 
On the way , nak balik , aku dan isha jejalan kat sekitar air pancutan . Uihh , patutlah ramai orang suka dok berdua-duaan kat sini , romantic baq hang . Aku dan Isha dah terkebil-kebil nak lalu kat situ . malu kut . malu tengok diorang ni bukan muhrim berduaan , berpelukan dan macam-macam aksi yang aku tak sanggup nak tengok .
 
 

Isha dan bangunannya . haha ~~
 


Drama akan datang , Aku Bukan Dia , Dia Bukan Aku .
Nantikan Disember ini .
 


Curi-curi amek gambar kami  ek , isha ?
 

 
KLCC , agak-agak kalau jatuh dari atas tu , sampai bawah jadi apa ?
boleh buat Final Destination 6 nih !

 
Public Bank for Public View . :3

 
Aku tengah skodeng orang ni , ada mamat omputih encem oh !

 
kami amek gambar ampa lak isha ! :3

 
Movie akan datang , Lady , Lost In the City !

 
Cari tangga ke LRT , ngak ketemu deh !
 
 
Kasut kami !

 
Bang , menara kembar tiga ngak ada ya bang ???


 
Dah lah , jom balik anak-anak ku ... udeh malem ! ayup pulang , kita makang nasi goring kampong kat umah ya !
 
 
YA , dah habis . Aku tahu banyak tayang muka ja , hahaha ... dah tak tahu nak buat apa kat KLCC tu , report dah settle , so bahagiakan diri , tak lama dah aku kat KL , nanti dah nak balik Kedah , sambung tahun akhir sebagai pelajar Senior Akaun !! uwaaa ~~~ bestnyaaa !!!
 
 
Okay , perut lapar , nak makan . jaa dee !
Ingat satu pesanan , kawan tak kisah berjuta pun , less believe , less talk , less secret .
faham-faham saja . :3
 
 
Oh , ya , ada ulama tersohor baru sahaja meninggal disebabkan barah otak ,
Al HABIB Munzir Al Musawa . Hilang sudah satu permata dunia islam .  minta semua sedekahkan al fatihah ya .
 
assalammualaikum , senyum taw lepas habis baca . saya doakan kamu sihat dan dipermurahkan rezki dan panjang umur . amin ..

 


10 comments:

kopi pasta said...

pic yg tutup mulut dgn tudung tu, nak cover pipi kembung lepas kenyang melantap ke? hoho

the malay male said...

ok la tu, boleh gak menambahkan kuantiti org malaysia yg pergi suria klcc, selalunya bila cuti panjang mat bangla n indon je yg penuh kt tmn klcc tu .. hehe

kyo_9 said...

ehh..
tiba2 tuan blog dah rajin post gambar sendiri.. selalunya main cover2.. ada udang disebalik mee nih~

btw, lawa giler public bank waktu malam.. tak sangka dia light up camtu~

McD ada ura2 haram ke???
hang biak betik

Nazerah Mehar Yahya said...

MR kp : eehh ..... slow slow sikit ngomongnyaaa .. dah lapar .. nak buat cemana . huhu :3

Nazerah Mehar Yahya said...

ayah malay male :haaaa . kaan .. ni macam encourage lagi pegi klcc nih .. huahua ~~~

Nazerah Mehar Yahya said...

kyo : eh yaka ke tu kami dalam gambr tu ... huahua ...

mee udang .. perghh sedapppppnyaaa !! ><

haah , pasal mayonis diorang tu dikatakan tak halal sebb dr Negara diorg and kandungan tak halal..
xsure pasal ni , ... tapi dah bising2 ...

Mysara Ab Rahman said...

amboi sronoknyer berjalan2...:) akak slalu gk masuk kedai try itu ini tya itu ini, last2 akak kuar..hee

iKhRam said...

lama rasanya tak ke klcc..
last, masa bulan posa tempoh hari..

Nazerah Mehar Yahya said...

mysara: hahha ...kita sepesyen ..
:3

Nazerah Mehar Yahya said...

cg ikhram : hahaha ... jom jom jom pi lagi .. :3